Rubriky
Informace

Registrace 2021

Krásný lednový den všem,

Na úvod chci všem popřát všechno nejlepší do nového roku, doufám, že jste si přes svátky odpočinuli a Silvestr jste zvládli ve zdraví. Připomínám těm, ke kterým se z nějakého důvodu nedostal ani jeden z e-mailů, že nás teď v lednu čeká registrace.

Termín pro dodání registračních poplatků je pátek 22.1.2020 na účet našeho střediska 256215996/0300. Jako VS uveďte registrační číslo Vašeho dítěte (nebo Vaše), pokud jej nebudete znát, uveďte ve zprávě pro příjemce jméno. Jestli platíte za více členů, napište je nejlépe každé zvlášť, abychom se v tom lépe zorientovali.

Dbejte, prosím, na termín uhrazení registračních poplatků – s registrací je spojena další administrativa na úrovni střediska, která má též své pevně dané termíny.

Výše registračních poplatků pro rok 2021 se nezměnila a byla stanovena na:

– 650 Kč pro jednotlivce a 1. člena rodiny

– 550 Kč pro 2. člena rodiny

– 500 Kč pro 3. a každého dalšího člena rodiny.

Jsme si vědomi toho, že současná doba není jednoduchá. Pokud by Vám uhrazení registračních poplatků činilo potíže, můžete se na nás obrátit a společně vymyslíme vhodný postup pro všechny strany.

Minulý rok se touto dobou zde objevila i pozvánka na náš Skautský ples, který letos z pochopitelných důvodů s největší pravděpodobností neproběhne. Mrzí mě, že se není možné setkat osobně a nikdo netuší, jak se situace vyvine, ale věřím, že to všichni ve zdraví zvládneme.

Zatím všem přeji pevné nervy a snad brzy na viděnou,

Pecka – Kateřina Halvová

Vedoucí 27. střediska

PF2021