Rubriky
Informace

Živý Betlém, Betlémské světlo

Vážení rodiče,
po několika letech se nám naskytla možnost pořádat již tradiční vánoční akci – Živý Betlém. Kdo z Vás se na Hod Boží vánoční dostane ke kostelu, tak ví, že se jedná povětšinou o dramatické pásmo obohacené o zpěv koled.
Letošní scénář bude v podobném duchu a právě v těchto dnech oslovují rádci všechny děti na schůzkách, aby se přišly zapojit do tohoto společného projektu.
Na Živém Betlému budeme zajišťovat jednak sbor, který bude zpívat koledy, dále herce, kteří koledy doplní o mluvený text a v neposlední řadě budeme zajišťovat i čaj a svařené víno.
Úkolů to není málo, pomoc budeme hledat napříč celým střediskem.
Chtěl bych Vás poprosit, abyste Vaše děti podpořili a umožnili jim přijít tento pátek v 16 hodin na zkoušku zpěvu koled do klubovny. Předpokládaný konec v 17:30. V případě, že bude ještě jedna zkouška, sešli bychom se opět za týden v pátek – toto si ale ujasníme až podle toho jak nám to půjde:-)
Vlastní provedení bude tedy na Hod Boží vánoční 25.12. Začátek v 16 hodin u kostela.
Sraz na místě pro zpěváky bude nejpozději v 15:30.
Chtěl bych Vás srdečně pozvat na Živý Betlém a popřát Vám (pokud bychom se měli na Živém Belému minout) požehnané a pokojné prožití vánočních svátků.
PS: A jak je již naší dlouho skautskou tradicí – přijďte si v neděli 24.12. od 8:30-11:00 do naší klubovny pro Betlémské světlo.


David Kolínek
vedoucí 27. střediska