Rubriky
Informace

skautský ples, registrace

PF
Vážení rodiče, přátelé, kamarádi,
předem emailu přijměte přání všeho dobrého v novém roce, ať je alespoň o trošku lepší než ten minulý.
 
ŽIVÝ BETLÉM
Chtěl bych také na úvod poděkovat všem, kde se jakkoliv zapojili do realizace Živého Betléma. Ať už zpěvem, přípravou, vařením vína, úklidem anebo alespoň tím, že jste Vašim dětem umožnili celou akci podpořit. Například sbor se přímo na Živém Belému rozrostl z plánovaných 15 dětí na více než 30.
 
PLES
V lednu pro Vás také připravujeme další akci, která je zaměřena zvláště na rodiče a naše příznivce – (Netradiční) Skautský ples a letos již po šestnácté.
Chci Vás všechny co nejsrdečněji pozvat v pátek 26.1 od 19 hodin do bosonožské Orlovny, kde se na Vás opět po roce budeme těšit. K tanci a poslechu bude hrát kapela Byznys TIME, bude připraveno předtančení i půlnoční překvapení a bohatá tombola. V baru to pak budou lokální vinné a pivní produkty. 
Věřím, že se s mnohými z Vás potkáme a společně si celý večer užijeme. Informace k plesu najdete na našem webu: http://staryliskovec.skauting.cz/ples/ , kde najdete také odkaz pro online zakoupení vstupenek. Dále Vaší přítomností a podporou podpoříte projekt Společně proti leukemii – polovina z výtěžku plesu poputuje právě na tento projekt.
 
REGISTRACE
A na závěr ledna nás opět čeká registrace, kde se budeme počítat, kolik je nás jednak ve středisku a kolik vůbec v celé ČR.
Termín pro dodání registračních poplatků je do 25.1 a to následovně:
– v hotovosti rádcům příp. vedoucím oddílů
– bezhotovostně na účet našeho střediska 256215996/0300 – jako VS uveďte registrační číslo Vašeho dítěte, pokud jej nebudete znát uveďte ve zprávě pro příjemce jméno dítěte.
Dbejte, prosím, na termín uhrazení reg. poplatků – s registrací je spojena další administrativa na úrovni střediska, která nesnese odkladu díky čekání na platby reg. poplatků.
Výše registrační poplatků zůstala stejná jako loni a tedy:
– 600 Kč pro jednotlivce a 1. člena rodiny
– 500 Kč pro 2. člena rodiny
– 450 Kč pro 3. a dalšího člena rodiny.
 
NA ZÁVĚR 
Chtěl bych ještě na závěr také poděkovat všem, co se zapojili do akcí spojených s Belémským světlem – rozdávání v DD na Mikuláškově náměstí, v klubovně, při mši svaté v kostele i při rozvozu po ČR. 
 
Přeji Vám klidně lednové dny a nezapomeňte na vstupenky na ples (sál se pomalu plní :-))


David Kolínek, vedoucí 27. střediska