Rubriky
Informace

poslední táborové info

Vážení rodiče,
na základě proběhlé předtáborové schůzky Vám zasílám poslední informace k letošnímu táboru.
Sraz dětí bude v neděli 2.7 ve 13 hodin u kostela – buďte, prosím, dochvilní.
Návrat dětí z tábora bude v sobotu 15.7. cca v 15:45 opět ke kostelu. Jinde na děti, prosím, nečekejte.
V neděli 16. 7 v 7:30 hodin bude děkovná mše svatá v našem kostele.
K odjezdu dětí na tábor ještě doplňuji, že pokud dítěti není do 10 let věku (a může jej prokázat) nebo nemá šalinkartu, tak jej vybavte 2 jízdenkami na 60 minut.
Jízdenky odevzdejte společně se zdravotní dokumentací.
Při odjezdu bude od každého zástupce dítěte vybráno:
Posudek o zdr. způsobilosti, souhlas rodičů, kontakty na rodiče a prohlášení o bezinfekčnosti. Dále pak karta zdravotní pojišťovny – postačí kopie.
Dále pravidelně užívané léky s popisem, kdy se mají podávat, případně léky při obtížích – opět s popisem.
Případně cokoliv, co nám budete potřebovat chtít sdělit a doplnit (vřele doporučuji pohledy pro děti na každý den)
Dále ještě na schůzce zazněla informace ke kostýmu dětí, který bude součástí celotáborové hry s motivem středověku: pro holky halena a sukně po kotníky, pro kluky pak např. halena, kalhoty, opasek.
V prvním týdnu nás můžete kontaktovat na tel. čísle 777 717 113 – David Kolínek, v druhém pak 776 764 749 – Jiří Doušek.
Chci Vás poprosit, abyste nás na táboře kontaktovali opravdu jen ve vážných případech, my to budeme dělat určitě. Jak jsme si na schůzce řekli: žádné zprávy, dobré zprávy. Věřte mi, že pokud by se cokoliv stalo právě tomu Vašemu dítěti, budete první kdo se o tom dozví.
Chci Vás také požádat, abyste zvážili balíčky plné sladkostí – na táboře je zajištěna 5x denně pravidelná strava vč. sladkostí a myslím si, že děti zbytečně nestrádají. Velkoobjemové dodávky bonparů, čokolád, tyčinek, brambůrků a všeho dalšího, co je určeno jen jednomu dítěti moc k náladě v táboře nepřidá.
Chci Vám poděkovat za Vaši účast na předtáborové schůzce. Z několika reakcí jsem slyšel, že to bylo příjemné, nenásilné, kdy mohly přijít i děti. A po strašně dlouhé době se na farní zahradě opékaly špekáčky 🙂
Přeji Vám příjemný poslední týden do tábora, věci dětem popisujte a balte kufr s nimi.
Těším se na setkání v neděli při odjezdu dětí.


David Kolínek
vedoucí 27. střediska