Rubriky
Informace

středisková pouť a další

Vážení rodiče, kamarádi a přátelé našeho střediska,
celý zbytek prázdnin, který jsme strávili po skončeném táboře, jsme jistě všichni čerpali sílu a energii do nového skautského školního roku.
A sil jsme nabrali nejspíše mnoho, protože skoro všichni starší skauti za pomoci několika mladších se podíleli na zdárném průběhu dalšího ročníku festivalu Živý Lískovec.
Chtěl bych alespoň touto cestou ještě jednou poděkovat všem, kteří se aktivně zapojili jak do proběhlého tábora, tak do organizace doprovodného programu festivalu.
V novém roce se počet našich družin rozrostl o další – nejmladší vlčata. A tak každoroční drama, kdy se bude která schůzka konat, bylo po bouřlivé diskusi vyřešeno. Program se ve všech družinách naplno rozběhl a nás všechny čeká první společná akce – středisková pouť.
Chtěl bych Vás všechny co nejsrdečněji pozvat již tuto neděli na tuto pouť. Loni se podařilo jak počasí tak účast – na pouť nás vyrazilo více než 70.
Budu moc rád, pokud se na pouti potkám jak s našimi členy, tak zvláště s jejich rodiči, kteří je doprovodí. Sraz je ve 14:40 pro skauty a skautky na Osové na mostě, v 15 hodin pak pro světlušky a vlčata na stejném místě.
Tentokrát projedeme cestu k pomníku zakladatele V. Kroupy z Kohoutovic a vrátit bychom se měli v 18 hodin opět na Osovou. Výhled počasí slibuje jasno a proto věřím, že nás na krátkou nedělní procházku vyrazí co nejvíce.
Z dalších akcí, které nás během podzimu budou čekat jsou jistě oddílové výlety, drakiáda, adventní akademie a Betlémské světlo.
Jednou zásadní akcí celého podzimu bude také střediskový sněm, kde budeme volit nové vedení střediska. O jeho přípravě a výsledku Vás budu také informovat.
Závěrem mi dovolte popřát Vám co nejvíce slunečných podzimních dní.
Těším se na setkání s Vámi už tuto neděli.

Napsat komentář