Rubriky
Informace Zvadla

Registrace 2013, XI. Netradiční skautský ples

Vážení rodiče, přátelé a kamarádi,

leden je jako každý rok ve znamení registrace našich členů.
Do konce ledna musíme odevzdat přehled všech členů, které pro letošní rok budeme registrovat. Rodiče se již určitě o tomto dozvěděli od dětí, pokud ještě ne, tak se to brzy doví, ale pro jistotu ještě jednou v kostce.
Pro rok 2013 zůstávají v platnosti stejné registrační poplatky jako v minulém roce a to i přesto, že se lehce zvýšily odvody vyšším organizačním jednotkám a pokud vše dobře dopadne, bude součástí také junácká kartička.
Ceny jsou tedy: 550 Kč – jednotlivec a první člen rodiny, 450 Kč druhý člen rodiny, 400 Kč třetí a další člen rodiny.
Registraci je možné uhradit hotově rádcům družin nebo vedoucím oddílů, případně také převodem na náš nový účet č.: 256215996/0300 – VS je číslo, které má Vaše dítě přiděleno, pokud nebude vědět, rád Vám jej pošlu.
**Termín úhrady je nejpozději 27. 1.!** Poprosím Vás o dodržení termínu, protože poté musí vedoucí oddílu celou agendu zpracovat o obratem odevzdat.
Registrační poplatky jsou, jak už jsem výše uvedl z části odvodem na ústředí, částečně také přínosem naší pokladny. Během roku jsme pak schopni podílet se do výše 50 % nákladů na akcích pro děti, případně přispívat na vzdělávání vedoucích a skautská setkání.

**1. 2. 2013 se od 19 hodin uskuteční již „11. Netradiční skautský ples“:http://staryliskovec.skauting.cz/ples-2013**, jehož plakátek Vám zasílám v příloze. Od tohoto okamžiku je spuštěna rezervace vstupenek, ke které se dostanete přes odkaz v horní liště tohoto webu.
Jak jsem se již mnoho z Vás snažil namotivovat na Adventní akademii, budu moc rád, pokud se s Vámi nejen já, ale i vedení jak střediska tak oddílů setká právě zde. Skautský ples je jednou z možností, kde se určitě můžete dobře pobavit a potkat se méně formálně se všemi, kde se o Vaše děti během celého roku starají. Mimo setkávání je to jistě možnost, jak podpořit naše středisko, protože skautský ples je jednou z možností, jak nás podpořit i finančně.

Velmi si Vážím pomoci všech, kteří nás během roku podporují ať už fyzickou, morální nebo finanční pomocí. A právě pro všechny nechť je i ples malou odměnou.
Věřím, že program, který pro letošní rok připravujeme společně s celou družinou nejstarších skautů a skautek bude zase v něčem netradiční.

Přeji Vám všem v novém roce jen to dobré a těším se na setkání s Vámi.

Napsat komentář