Rubriky
Informace Zvadla

Vstupenky na ples

PozvankaJak jistě mnozí z vás ví, sál sokolovny ve Starém Lískovci v prosinci vyhořel, a proto jsme po zvážení všech možností a také díky kladnému přístupu bohunických hasičů, kteří nám podali pomocnou ruku, zvolili pro konání plesu sál jejich hasičské zbrojnice na ul. Ukrajinská 2b. Jeho kapacita je bohužel menší než sokolovna, a proto jsme se také rozhodli rozdělit rezervace pro rodiče a příznivce a následně pro další zájemce.

Rezervaci vstupenek můžete provést přes odkaz v menu nebo kliknutím „zde“:http://ples.zivyliskovec.eu, kde si vyberete volná místa a poté objednávku zašlete na střediskový mail 27-stredisko@seznam.cz. Vstupenky budou k vyzvednutí mezi 7. a 8. únorem v čistírně oděvů Marty Kolínkové na ulici Karpatská 5. Posledním termínem pro přednostní rezervace rodičů je 12. leden. Poté budou vstupenky nabídnuty ostatním zájemcům.

Pokud byste měli chuť a zájem přispět jakoukoliv drobností do naší tomboly, budeme rádi, když ji předáte např. vedoucím nebo přímo před plesem v sále.

Těšíme na setkání s vámi.

Napsat komentář