Rubriky
Informace

předtáborová schůzka

Vážení rodiče,
opět se po roce blíží polovina června a s ní také již pravidelná předtáborová schůzka rodičů.
Uskuteční se příští středu 14.6 od 18:45 minut na farní zahradě a v případě nepříznivého počasí v klubovně.
Protože bychom rádi na tuto schůzku přilákali hlavně rodiče nováčků a k nim i ostřílené rodiče, kteří se určitě rádi svěří se svými poznatky nebo nápady, rozhodli jsme pro letošní rok změnit koncept této schůzky.
V minulosti se k nám dostávali zpětně informace, že je pro mnohé problém přijít, protože již pro svoje děti nemají hlídání a pod.
Rozhodli jsme se proto, že letos to uděláme následovně: pokud byste chtěli na schůzku přijít a nemáte možnost nechat děti doma samotné nebo kdekoliv jinde, nabízíme Vám možnost, že po dobu schůzky bude pro děti (a po schůzce i pro dospělé) připraveno opékání špekáčků a posléze i nějaký drobný program pro děti.
Minulý rok se nám špatně plánovalo grilování, protože přišli i rodiče s nimiž jsme nepočítali díky registraci a proto si to letos rozdělíme: naše středisko připraví oheň, opékače, hořčici, tácky, pití jak pro děti tak pro rodiče a každý sám si vezme dle své chuti špekáček a pečivo.
Další informace je k platbě za tábor: do konce května byla možnost platit tábor převodem na účet, na schůzce bude možnost platby v hotovosti. V době od 18:45 do 19:15 bude přítomna hospodářka střediska, která bude platby oproti dokladům vybírat. Pokud budete platit v hotovosti, chci Vás požádat o dodržení času.
V odkazu na našich webových stránkách http://staryliskovec.skauting.cz/stredisko/tabory/tabor-jamne/ najdete v kostce všechny podrobnosti k táboru, poslední informací, kterou brzy doplníme a na schůzce dáme vědět, je čas odjezdu na tábor.
Těším se na setkání s Vámi na schůzce, letos žádné přihlašování nebude, takže se necháme překvapit kolik Vás přijde:-)
Přeji Vám krásné dny.
David Kolínek, vedoucí střediska