Rubriky
Informace

nový skautský rok, brigáda na zahradě

Vážení rodiče, přátelé, kamarádi,
po prázdninovém klidu a odpočinku jsme se opět vrhli do nového skautského roku.
V polovině září se nám rozběhly schůzky a zkraje října již budou následovat i první výpravy.
V letošním roce máme v plánu každý týden 10 schůzek: z toho 9 pro mladší a jednu pro roverský kmen. Na vedení družin se budou opět podílet další mladší vedoucí z nichž několik o prázdninách absolvovalo buď čekatelský nebo vůdcovský kurz a rozšířili tak řady vedoucích, kteří tyto zkoušky – důležité pro vedení družin a oddílů – mají.
V letošním roce budeme pro naši činnost využívat jednak naše prostory – klubovnu a Poštovnu a také klub, který se nachází na faře nad garáží.
Mimo tyto prostory využíváme pro činnost také okolí klubovny a to přilehlou zahradu. Zahradu využívají děti zdarma a proto bychom chtěli uspořádat brigádu pro skautské rodiče, abychom mohli revanšovat její bezplatné používání.
Proto se na Vás obracím – zvláště na Vás rodiče – pokud najdete čas v sobotu 14.10 dopoledne od 8-12 hodin na pomoc při zahradnických pracech pod vedením otce Pavla Opatřila.
Byl bych rád, abyste v odkazu https://goo.gl/forms/d0HcSgwza8q07Fmr2 případně zaškrtli Vaši účast.
Kdybyste chtěli s sebou vzít něco na zakousnutí – připište do formuláře. V případě, že si začnete lámat hlavu, kam dáme děti, vezměte je s sebou (ve formuláři prosím označit).
Pracovní vybavení bude na místě k dispozici, stejně jako výborná káva a čaj a za sebe mohu slíbit upečení bábovky;)
PS: formulář je anonymní.

Přeji Vám hezké podzimní dny a těším se na setkání s Vámi.
David Kolínek, vedoucí střediska