Rubriky
Informace

PF, ples a registrace

PF
Vážení rodiče, přátelé, kamarádi a všichni naši příznivci,
předem mi dovolte, abych Vám na začátku tohoto roku popřál všechno dobré, zdraví, lásku, štěstí a vše, co bychom si mohli popřát.
PLES
Jak už napovídá předmět emailu, chtěl bych Vás co nejsrdečněji pozvat na již 15. Netradiční skautský ples, který budeme pořádat v pátek 27.1 od 19 hodin v Orlovně v Brně – Bosonohách.
Ples pořádáme zvláště pro možnost setkání se s rodiči našich dětí společně s vedoucími, kteří ples připravují. A protože se snažíme stále dělat ples na co nejvyšší úrovni můžete se těšit na kapelu NOVA BAND, předtančení, možná i soutěž, půlnoční překvapení, tombolu i losování vstupenek.
Vstupenky je možné koupit už nyní a to buď přímo ZDE nebo kdykoliv později přes náš web v odkazu PLES 2017.
Už teď se při plánování a chystání plesu na Vás všichni těšíme a věřím, že Vás na plese budu moci potkat co nejvíce. Pokud nás budete chtít podpořit příspěvkem do tomboly, budeme velmi rádi a stačí kohokoliv z vedoucích kontaktovat.
 
REGISTRACE
Další důležitou věcí je také lednová registrace. Možná se k Vám už tato informace dostala, pokud ne tak ji očekávejte velmi brzy. V lednu se ​​společně s ostatními skauty společně počítáme, kolik nás vlastně je a při té příležitosti vybíráme také registrační poplatky, které jsou pro rok 2017 stanoveny a schváleny střediskovou radou takto:
600 Kč za jednotlivce a prvního člena rodiny,
500 Kč za druhého člena rodiny,
450 Kč za třetího a dalšího člena.
Platbu můžete provést bezhotovostně na náš účet (k platbě připojte VS Vašeho dítěte = stejný jako loni, příp. stejný jako u platby za tábor; pokud se jedná o nováčka VS sdělí vedoucí oddílu), příp. v hotovosti rádcům na schůzkách nebo vedoucím oddílů. Číslo účtu najdete na našem webu v odkazu KONTAKT.
Prosím Vás o spolupráci a neodkládejte úhradu na konec měsíce. Termín pro odeslání platby, případně pro úhradu v hotovosti je do středy 25.1!
Poté musíme ještě provést nutnou kontrolu a agendu spojenou s odevzdáním a pozdní platby nás všechny nepříjemně zdrží.
V letošním roce jsme se rozhodli zavést ještě jednu kategorii mimo výše uvedené a to pro všechny, kdo by naši činnost chtěli podpořit nad rámec vybíraného poplatku. Pokud by Vás tato myšlenka oslovila, ozvěte se mi, rád Vám předám podrobnější informaci ohledně možnosti platby nebo daňově uznatelného potvrzení o daru.
SLOVO NA ZÁVĚR
Závěrem toho emailu bych se ještě chtěl vrátit k začátku vánoc a poděkovat všem, kdo se zapojili do organizace Betlémského světla. Ať už to byla cesta do Vídně, rozvoz vlakem po Moravě, návštěva domova důchodců, rozdávání v klubovně na Štědrý den nebo při rozdávání po mších svatých.
Přeji krásné zimní dny a těším se brzy na viděnou.