Rubriky
Informace

předtáborová schůzka, grilování s rodiči

Vážení rodiče,
pomalu se nám chýlí ke konci školní rok a o to více se nám blíží odjezd na tábor.
V letošním roce jsme se rozhodli upravit koncept možnosti setkávání se s rodiči a po střediskové pouti a  skautském plese pro Vás, rodiče, připravujeme společné grilování, které bude spojeno s předtáborovou schůzkou.
Schůzku bych vřele doporučil zvláště těm rodičům, jejichž děti jedou poprvé na tábor a zvlášť bych pozval i „zkušené“ rodiče, kteří naše informace rádi doplní
Schůzku jsme se rozhodli rozšířit o grilování a pozvat všechny rodiče. Rádi bychom se s Vámi potkali třeba déle než jen pět minut před schůzkou nebo výpravou. Pokud tedy budete chtít poznat vedoucí, kteří se o děti celý rok starají a klidně i další, jste srdečně zváni.
Chtěl bych také připomenout, že dnes je poslední den možnosti úhrady tábora, v hotovosti bude možné tábor uhradit právě na této schůzce. Tuto neděli se také sejde středisková rada a projde i podmínky účasti dětí a docházku.
Závěrem ještě určitě termín: avizovaný termín ve středu musíme ale posunout na čtvrtek 9.6 od 18:30 na farní zahradě, v případě deště v klubovně.
Prosím o vyplnění krátkého formuláře, abychom se mohli dobře připravit.
Chtěl bych také poděkovat vašim dětem – světluškám a vlčatům, kteří se účastnili krajského kola závodu vlčat a světlušek. I přesto, že nepostoupili do celostátního kola mám radost, že se nám pravidelně daří dostávat do kola krajského. A v neposlední řadě také vedoucí, kteří se s nimi na závody připravovali.
Přeji Vám hezké dny a těším se za všechny vedoucí na setkání s Vámi.