Rubriky
Informace

tábor 2016

Vážení rodiče,
k mnohým z Vás už se jistě dostaly od dětí přihlášky na letošní tábor.
Je to opravdu tak, jako každý vyrazíme na 14 dní na naši krásnou louku do Jamného nad Orlicí.
Termín letošního tábora je 3.7. ne – 16.7. sobota.
Místo Hynkovice, Jamné nad Orlicí.
Cena zůstává stejná jako v loňském roce.
Termíny: do 30.4 závazné odevzdání přihlášek vůdcům oddílů – prosím berte na tento termín opravdu zřetel. Vztahuje se k němu další část příprav tábora a je pro nás důležité vědět, s kým můžeme počítat.
Do 31.5 úhrada tábora bezhotovostně na náš účet (VS = stejné jako při registraci).
8.6 od 18:30 předtáborová schůzka rodičů, která bude spojena s grilováním a bližšími informacemi vhodnými zvláště pro nováčky. Zváni jsou ale všichni rodiče, budou zde vedoucí, kteří se o Vaše děti během roku starali a věřím, že budeme mít možnost se poznat trošku blíž. Bude zde také možnost úhrady tábora v hotovosti.
Pokud budete chtít pro Vašeho zaměstnavatel vystavit fakturu, napište to prosím do přihlášky a fakturu Vám obratem vystavíme.
3.7 pak odjezd na tábor, který bude letos trochu jiný než v minulých letech a také o cca hodinu dřívější. Více informací na předtáborové schůzce;)
Pokud by se Vám cokoliv s přihláškou stalo, připojuji ji v příloze k vytištění (při tisku oboustranně otočit po kratší straně).
Závěrem ještě doplnění, že tábora se bude moci zúčastnit ten člen, který splní podmínky účasti na schůzkách (75%) a akcích (51%).
Přeji Vám krásný začátek jara a těším se, věřím, na mnoho z Vás nejpozději v červnu osobně.


David Kolínek
vedoucí 27. střediska